Castellano

Xarcuteria per fer-vos gaudir a taula!

Carretó

Mestres Villa, 101
08320 El Masnou (Barcelona)

93 555 16 64

Web mantinguda per:
Pardebits

Carret? de compra
  • El carret est?? buit.
Total Compra: 0,00 + 0,00 Despeses d'enviament
Compra mínima: 0,00
Recollida a la nostra botiga.
Canviar l'opci? d'enviament
Realitzar comanda

Qui som

Can Rac som una empresa familiar dedicada a la venda de productes càrnics des 1956. actualment som la  segona s generació . La primera cansaladeria es va obrir a la Plaça o antic mercat Municipal del Masnou , avui ja enderrocat. Després vam reformar  la botiga dels avis,al barri d'Ocata, ja coneguda per tothom com a Can Rac. Actualment us oferim Carnisseria, Xarcuteria, Plats cuinats del dia i de temporada, formatges i fruit secs artesans, a més de queviures d'autoservei de màxima qualitat.

Tots aquests anys, la família de Can Rac ens hem dedicat a oferir la millor atenció i servei als nostres clients, amb una filosofia basada en:

-estimar el que fem: elaborant els nostres productes amb les millors materies primeres del mercat de manera natural, neta, justa i amb sentit comú, seguint  la tradició o bé innovant , ja que som el que mengem i és l'herècia que deixarem als nostres.

-valorar la qualitat: oferim les millors carns, embotits i productes elaborats del mercat. Per aquesta raó, molts dels nostres productes són de proximitat, presenten denominació d’origen certificada o certificacions de producte ecològic. Can Rac som fidels a les marques d'aquells proveïdors que segueixen la nostra filosofia.

 Per a nosaltres el client sempre és el primer. Per això, donem el millor servei escoltant-lo i deixant-nos orientar pel que necessita.

 

 Elaboració artesanal i tradicional de productes càrnics

Preparem a diari al nostre obrador: Botifarres crues i cuites; Farcits de pollastre, xai i porc; Hamburgueses de molts gustos; Plats i precuinats tradicionals de la cuina catalana elaborats amb productes de la terra i de proximitat i molt combinables a taula.

Can Rac és un negoci familiar

  Des de 1956. Dues  generacions elaborant botifarres, embotits i altres plats tradicionals.